Cum sa alegi din mii de canapele - ACAJU

In Romania, in fiecare luna, sunt mii de persoane care cauta canapele.
Fiecare cauta 
canapele perfecte insa secretul este sa iti dai seama ce ti se potriveste tie.
Fie ca alegi dintre canapele pe colt sau canapele drepte, de fiecare data trebuie sa ti cont de cateva detalii care vor face diferenta intre succesul sau esecul alegerii.
In articolul de fata iti voi da cateva ponturi care sa te ajute in alegerea ta.
Tine intotdeauna cont de:

DIMENSIUNE
Intereseaza-te daca produsul va veni acasa montat, demontat sau pre-montat. Masoara usa si transmite-i consultantului dimensiunile pentru a te asigura ca o data ajunsa acasa, ea va incapea pe usi.
Masoara dimensiunea camerei, tine cont de restul mobilierului care va coexista in camera impreuna cu canapeaua ta si marcheaza cu hartie locul pe care il va ocupa in camera ta. Marcajul cu hartie te va ajuta sa vizualizezi mai usor cum se va incadra in camera.

FUNCTIONALITATE
Nu cumpara o canapea doar fiindca ai nevoie, gandeste-te bine la modul cum iti petreci ziua de obicei.
Vei folosi canapeaua doar pentru a sta cu prietenii la povesti, sa vizionezi filme la tv sau o vei folosi si pentru a dormi peste noapte?
Te uiti singur la TV sau ai o familie numeroasa?
Daca o folosesti pentru a privi la TV sau socializare, atunci e musai sa fie spatioasa, sa incapa pe ea mai multe persoane si sa aiba un spatar inalt pentru a-ti sprijini coloana, daca o folosesti pentru dormit, trebuie sa fie extensibila si sa aiba o saltea confortabila.

MATERIALE 
Durata in timp a unei canapele, confortul ei si raportul calitate-pret este influentat si de calitatea materialelor folosite.
Cadrul poate fi din lemn tare sau moale (fag/rasinoase) sau metal, salteaua poate fi din spuma poliuretanica, arcuri bonell sau sinusoidale, spuma cu memorie sau puf de gasca.
Suprafata de acoperire poate fi din material textil, piele ecologica sau piele naturala.

STIL
Canapeaua trebuie sa fie asortata cu restul mobilierului.
De obicei este prima piesa de mobilier pe care o cumperi intr-o camera de zi, asa ca inainte de a o achizitiona, gandeste-te si la ce alte piese de mobilier vei achizitiona.

INVESTITIE
Raportul calitate-pret este ceea ce trebuie sa urmaresti.
Poti considera o canapea ca este scumpa doar daca te astepti ca ea sa dureze in timp un numar de ani, dar nu va putea fi utilizata timp indelungat.
Pe www.acaju.ro vei gasi cu siguranta o canapea care sa iti indeplineasca asteptarile.