Poate ai ceva de facut urgent cu banii si ti-ai dori sa nu platesti in momentul in care comanzi. E ok! Suportam noi toate costurile in avans catre furnizori ca tu sa te bucuri mai mult.
Poti plati cand ridici produsul din magazin/depozit sau cand ti se livreaza acasa.​​

Pe langa faptul ca te bucuri de alte lucruri pe care le poti face acum cu banii, ai si siguranta ca platesti doar cand primesti si te intelegem perfect sa procedezi asa. Intr-o lume nesigura, este bine sa iti iei masuri de siguranta si noi te sprijinim in acest sens.​

​Poti plati cash in magazin, cash la livrarea prin curier, cu cardul de debit sau de credit pe site si in magazine sau prin transfer bancar. Ai la indemana ta foarte multe optiuni ca sa iti fie atat usor cat si sigur. Bineinteles ca primesti factura, bon fiscal sau chitanta, dupa caz.
Factura o primesti odata cu mobila iar TVA-ul este deja inclus in pret.

Cash la livrare ​

​Ai o modalitate la indemana pentru a plati, atat la livrarea acasa prin curier, cat si la ridicarea produsului din depozit sau magazin, la casieria magazinului. Punctul de livrare standard pentru comenzile din magazin este depozitul iar ca sa iti ridici produsul trebuie sa platesti in magazin sau prin banca inainte de a te prezenta la depozit.
​​Indiferent de locul platii, vei primi in acelasi timp documentele legale ce atesta plata facuta.

Card de debit-credit la livrare

​​Este posibil doar pentru platile efectuate in magazin sau in site. Deocamdata nu este disponibil pentru livrarile acasa.

Plata online cu cardul

In timpul plasarii comenzii poti face plata online cu cardul printr-o conexiune de plata sigura certificata international, astfel ca platile tale se vor efectua in deplina siguranta.

Plata in rate​​

Plata in rate cu cardul este disponibila atat pe site cat si in magazine.

Tranfer bancar​​

Puteti alege sa platiti prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise de catre operatorii nostri. Detaliile despre contul in care trebuie sa faceti plata veti gasi pe factura. 

Daca te-ai razgandit, indiferent de motiv, poti returna produsul in 30 de zile de la primirea lui si iti vei primi banii integral inapoi daca produsul e in starea initiala.​​

Facem un lucru pe care nu stim daca il vei gasi in alta parte. Este in regula sa te razgandesti, dupa ce ai primit produsele!​

Poti returna produsele de la ACAJU in 30 de zile de la primirea lor, fara sa motivezi asta in vreun fel, si iti vei primi integral banii inapoi. Ne ocupam noi de retur si costurile cu acesta vor fi suportate de noi!​​

Returul gratuit in 30 de zile nu afecteaza dreptul tau legal de a te retrage din contract in 14 zile calendaristice, conform OUG nr 34/2014. Conform acesteia, consumatorul are drept sa se retraga din Contractul incheiat la distanta (doar pentru comenzile online, nefiind valabil pentru comenzile in magazine), respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Potrivit OUG 34/2014 perioada de returnare a unui Bun sau renuntarea la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care Consumatorul intra in posesia fizica a Bunului.

​​Cand iti este foarte util returul gratuit 30 de zile?​​

In toate situatiile in care garantia legala de retur pentru comenzile online de 14 zile calendaristice, nu se aplica:​​
- Cand primesti mobilierul dar nu ai timp sa il montezi.
- Cand esti plecat in strainatate pentru o perioada mai lunga de timp dar iti doresti ca mobilierul sa te astepte acasa
- cand casa ta nu este inca gata, dar vrei sa te asiguri ca te bucuri de pretul bun al produselor de la ACAJU, samd.​

Când ne returnezi produsul, trebuie să îndeplinesti următoarele condiții:​

-Produsul să fie în ambalajul original, deschis doar la un capat, atat cat sa poti verifica culoarea, materialul si calitateea,
-Daca s-a asamblat sau s-a incercat asamblarea, produsul nu mai poate fi returnat.
-Produsul trebuie să fie exact ca in momentul primirii, nedeteriorat, cu toate componentele, etichetat si in ambalajul original.
-Produsul sa fie adus in fata cladirii unde locuiesti, in cel mai apropiat loc unde poate ajunge masina noastra.
-Banii vor fi returnati imediat ce produsul va ajunge in depozitul nostru si va trece de testul de verificare. (Instant Money)