Poate ai ceva de facut urgent cu banii si ti-ai dori sa nu platesti in momentul in care comanzi. E ok! Suportam noi toate costurile in avans catre furnizori ca tu sa te bucuri mai mult.
Poti plati cand ridici produsul din magazin/depozit sau cand ti se livreaza acasa.​​

Pe langa faptul ca te bucuri de alte lucruri pe care le poti face acum cu banii, ai si siguranta ca platesti doar cand primesti si te intelegem perfect sa procedezi asa. Intr-o lume nesigura, este bine sa iti iei masuri de siguranta si noi te sprijinim in acest sens.​

​Poti plati cash in magazin, cash la livrarea prin curier, cu cardul de debit sau de credit pe site si in magazine sau prin transfer bancar. Ai la indemana ta foarte multe optiuni ca sa iti fie atat usor cat si sigur. Bineinteles ca primesti factura, bon fiscal sau chitanta, dupa caz.
Factura o primesti odata cu mobila iar TVA-ul este deja inclus in pret.

Cash la livrare ​

​Ai o modalitate la indemana pentru a plati, atat la livrarea acasa prin curier, cat si la ridicarea produsului din depozit sau magazin, la casieria magazinului. Punctul de livrare standard pentru comenzile din magazin este depozitul iar ca sa iti ridici produsul trebuie sa platesti in magazin sau prin banca inainte de a te prezenta la depozit.
​​Indiferent de locul platii, vei primi in acelasi timp documentele legale ce atesta plata facuta.

Card de debit-credit la livrare

​​Este posibil doar pentru platile efectuate in magazin sau in site. Deocamdata nu este disponibil pentru livrarile acasa.

Plata online cu cardul

In timpul plasarii comenzii poti face plata online cu cardul printr-o conexiune de plata sigura certificata international, astfel ca platile tale se vor efectua in deplina siguranta.

Plata in rate​​

Plata in rate cu cardul este disponibila atat pe site cat si in magazine.

Tranfer bancar​​

Puteti alege sa platiti prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise de catre operatorii nostri. Detaliile despre contul in care trebuie sa faceti plata veti gasi pe factura. 

Simte-te cu adevarat confortabil si ofera-ti placerea de a testa canapeaua la tine acasa.​​

Ai posibilitatea sa achizitionezi canapeaua sa o testezi 30 de zile la tine acasa, in conditii normale de dormit si apoi sa o returnezi.​ Tot ce trebuie sa faci este sa o returnezi ambalata in acelasi mod in care ai primit-o.
​ Daca te decizi sa o returnezi, ai posibilitatea de a o schimba cu o altă canapea din gama ACAJU (ajustându-se în plus sau în minus diferența de bani). ​

Testarea este valabilă timp de 30 zile calendaristice de la receptia canapelei, timp în care ai posibilitatea să te răzgândesti asupra opțiunii tale.

Canapeaua se va returna :

• pe cheltuiala ACAJU​
• în aceeași stare calitativă ca la momentul achiziționării și recepției produsului, ambalată in acelasi mod. Se returnează fără nici un semn de acțiune mecanică sau chimică (fară urme de murdărie sau pete, zgârieturi, găuri, rupturi).
​• În condițiile în care optezi pentru returnarea canapelei și achiziția unei alte canapele (mai ieftină sau mai scumpă, cu reglarea diferenței de preț), a doua canapea astfel achiziționată devine opțiune finală și nu mai poate fi returnată în condițiile prezentei campanii, cu excepția condițiilor normale de acordare a garanției. ​
• În condițiile în care optezi pentru a primi banii înapoi, o poti face o singură dată în condițiile prezentei campanii si doar in perioada de 14 zile calendaristice de la receptie. Dupa cele 14 zile calendaristice, canapeaua poate fi returnata doar la schimb cu o alta canapea.
• Rambursarea prețului total de achiziție, fara costurile de transport, se face în maxim 30 de minute de la evaluarea calitativa a canapelei efectuata in centrul logistic ACAJU, conform garantiei INSTANT MONEY BACK.