HAPPY ACAJU - Program de recompensare a prietenilor Acaju
Ce ce HappyAcaju ?
E o modalitate prin care suntem recunoscatori prietenilor nostri pentru ca ne sprijina in demersurile noastre de promovare a brandului ACAJU, alegand sa ne promoveze in randul cunoscutilor si/sau sa isi faca achizitiile de mobila de pe site-ul nostru, iar pentru asta noi alegem sa ii rasplatim cu facilitati suplimentare.
Care sunt beneficiile suplimentare oferite prietenilor Acaju?
In acest moment, prietenii Acaju pot beneficia suplimentar de urmatoarele:
  • reducere suplimentara de 5% la a doua achizitie din magazinul nostru;
  • livrare gratuita la urmatoarea comanda pentru prietenii care ne trimit imagini sau video cu produsul comandat de la Acaju si asezat in casa lor
Cum pot beneficia de reducerea suplimentara de 5%?
Dupa ce ai comandat de la noi, ti-a fost livrat produsul si a trecut perioada de 30 de zile de testare a produsului, poti solicita de la noi un voucher ce va contine un cod in baza caruia vei obtine o reducere de 5% la urmatoarea comanda, cu conditia ca produsele comandate sa nu faca parte din alte promotii de reduceri sau cadouri. Promotiile nu se pot cumula. Poti solicita acest voucher oricand, pe durata a 12 luni de la achizitie si el va fi valabil pana la finalul anului in care se emite. Acest cod iti va fi transmis pe email si il vei putea folosi dupa ce adaugi produsele in cosul de cumparaturi, introducandu-l in casuta corespunzatoare. Daca ai probleme in acest demers, contacteaza-ne si vom rezolva pe loc.
Cum pot beneficia de livrare gratuita la urmatoarea comanda?
Dupa ce ai comandat de la noi, ti-a fost livrat produsul si a trecut perioada de 30 de zile de testare a produsului, ne poti trimite imagini cu produsul cumparat de la noi, sau un scurt video impreuna cu acordul sa il putem folosi in promovarea site-ului ACAJU. In baza acestor materiale transmise poti solicita de la noi un voucher care va contine mentiunea livrare-gratuita-cod. Acest voucher il poti solicita in urmatoarele 12 luni de la achizitie si il vei putea folosi pana la finalul anului in care se emite. Codul acestui voucher se va introduce in casuta de mentiuni din cosul de cumparaturi si va fi operat de operatorii nostri pe factura emisa. Daca ai probleme in acest demers, contacteaza-ne si vom rezolva pe loc.  
Voucherul de livrare gratuita este singurul voucher ce se poate cumula cu orice alta promotie!
  

 
HappyAcaju - Termeni şi condiţii
Programul de Fidelitate HappyAcaju  se supune termenilor şi condiţiilor de mai jos.  
1. Programul HappyAcaju este şi rămâne proprietatea ACAJU SRL.
 2. ACAJU SRL îşi rezervă dreptul: (a) de a încheia programul (pe baza unui preaviz de 30 zile, prin expunerea unui mesaj de atentionare pe site); (b) de a refuza accesul in HappyAcaju; şi (c) pe baza unor motive întemeiate*, de a retrage sau anula dreptul de a face parte din HappyAcaju  sau de a modifica sau schimba condiţiile programului HappyAcaju.
 3. Toţi participanţii la programul HappyAcaju trebuie să aibă vârsta de cel puţin 14 ani. Participanţii cu vârsta sub 18 ani trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a putea accesa HappyAcaju.
 4. Regulile programului se aplică magazinului online Acaju.ro si in magazinele LEMS din Vaslui si Roman
 5. Aceşti termeni şi condiţii includ Politica de Confidenţialitate ACAJU şi HappyAcaju – protecţia şi utilizarea datelor de mai jos.
 6. ACAJU SRL este îndreptățita să încheie in mod unilateral programul HappyAcaju, notificarea acestui lucru trebuind sa fie afișata cu cel puțin 30 de zile înaintea încetării propriu-zise a programului in paginile www.acaju.ro
 9. În cazul în care doriţi să anulaţi participarea la program, vă rugăm adresaţi-vă în scris la: ACAJU SRL, str. Traian, 91, Vaslui, Romania sau pe email la office@comenzi.ro  
*Motive întemeiate includ: (i) orice abuz sau încercare de a abuza de program; (ii) orice utilizare sau încercare de utilizare a unui voucher HappyAcaju care contravine acestor termeni şi condiţii; sau (iii) orice suspiciune întemeiată de fraudă din partea unui membru în legătură cu programul.  
HappyAcaju – Protecţia şi utilizarea datelor  
Vă asigurăm că ACAJU SRL. (denumită în cele ce urmează „noi”, „nouă”, „a noastră”) va proteja toate informaţiile pe care le furnizaţi. Utilizăm datele dumneavoastră pentru a înţelege ce le place clienţilor să cumpere, precum şi pentru a crea oferte şi a furniza informaţii adaptate despre produse şi servicii.
Vom transmite datele dumneavoastră grupului de companii ACAJU care poate oferi produse şi servicii ce pot prezenta un interes pentru dumneavoastră, precum şi cu orice companie care prelucrează informaţiile HappyAcaju în numele nostru. De asemenea, putem folosi şi transmite informaţii referitoare la grupuri de clienţi fără a identifica persoanele, pentru a afla mai multe despre comportamentul clienţilor şi a găsi modalităţi de îmbunătăţire a serviciilor pe care vi le oferim. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm consultaţi politica de confidenţialitate ACAJU.
Prin comunicarea datelor cu caracter personal in scopul înregistrării in programul HappyAcaju, sunteți de acord ca acestea sa fie folosite in următoarele scopuri:
- In vederea participării la programul HappyAcaju si pentru a permite ACAJU sa își îndeplinească obligațiile ce rezulta din acest program;
- In scopuri statistice;
- In scopul de a fi informați despre activitatea ACAJU Romania si despre acțiunile si evenimentele viitoare ale acesteia, incluzând in scop de marketing direct si prin utilizarea ca modalitate de comunicare e-mail-ul, apelul telefonic / SMS-ul si/sau adresa postala a membrilor HappyAcaju.
Datele cu caracter personal trebuie stocate si prelucrate in concordanta cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, astfel cum aceasta a fost modificata.
Aveţi dreptul să solicitaţi o copie a informaţiilor pe care le deţinem despre dumneavoastră, să modificați sau sa corectaţi orice inadvertenţă, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale. Aveți de asemenea dreptul de a vă opune utilizării datelor dumneavoastră* şi să blocaţi orice utilizare specifică a acestora, pe baza unei cereri scrise si semnate adresate: ACAJU SRL, Vaslui, str. Traian, 91, în atenția departamentului de marketing.
*Orice persoana este îndreptățită să obiecteze in mod liber și fără nicio justificare sau temei împotriva prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing.  
HappyAcaju – Vouchere  
Următorii termeni şi condiţii sunt valabili pentru toate voucherele HappyAcaju. Voucherul poate indica termeni şi condiţii suplimentare.  
 1. Voucherele sunt valabile numai în perioada indicata.
  2. Voucherele se aplică numai membrilor HappyAcaju.
  3. Voucherul Happy trebuie prezentat la momentul cumpărării.
  4. Este valabil numai un voucher per membru HappyAcaju.
  5. Este valabil numai un voucher per tranzacţie.
  6. Voucherele sunt valabile numai pentru achiziţii efectuate online.
  7. Voucherele nu pot fi utilizate pentru servicii de livrare, asamblare, samd. decat daca se mentioneaza expres acest lucru in cadrul voucherului.
  8. Voucherele fizice deteriorate, şterse, ilizibile, copiate sau modificate nu vor fi acceptate.
  9, Voucherele nu pot fi utilizate împreună cu alte oferte promoţionale sau discounturi.
  10. Voucherele nu pot fi schimbate în contravaloarea în bani, nu au valoare de bani şi nu se va da rest.
  12. Voucherele nu pot fi transferate, vândute sau tranzacționate în alt mod.
  13. ACAJU îşi rezervă dreptul de a retrage sau modifica promoţiile voucherele după cum va fi necesar în funcţie de circumstanţe care ne depăşesc controlul rezonabil.
  14. Toate retururile se supun politicii de retur a ACAJU SRL.
  15. În cazul în care voucherul vă dă dreptul la un Card Cadou sau Articol promoţional şi articolul respectiv este returnat, oferta încetează să se mai aplice şi este necesară returnarea articolului oferit. În caz contrar, ACAJU SRL îşi rezervă dreptul de a schimba valoarea articolului oferit (utilizând metoda de plată folosită), fără altă notificare
Cu exceptia voucherului de livrare gratuita, niciun alt voucher nu se poate cumula cu o alta promotie, indiferent de tipul ei.