6 motive pentru a alege un pat divan - ACAJU

Paturile divane sunt foarte apreciate în Marea Britanie, pentru că te ajută să optimizezi spațiul și confortul. În termeni de bază, un divan pat este alcătuit dintr-o bază special concepută și o saltea potrivită. Baza este creată dintr-un cadru de cutie de lemn, care este acoperită de țesătură, baza având adesea sertare pentru depozitare. De asemenea, veți descoperi că majoritatea paturilor divane sunt pe roți, ceea ce le face să se miște ușor în cameră. Paturile divane pot fi cumpărate individual sau cu o saltea corespunzătoare și confortabilă. Ca atare, paturile divane sunt perfecte pentru cei care caută o reîmprospătare ușoară și completă a patului.

 

Un lucru cheie de remarcat despre divan pat este că ai o varietate de opțiuni de saltele pentru a te ajuta să găseștii una care să se potrivească stilului și cerințelor de dormit. Un divan pat este o opțiune excelentă dacă dorești să economisești puțin spațiu în dormitor. Spațiul de depozitare suplimentar de dedesubt, fie din sertare integrate, fie cu o opțiune de bază otomană, este un economizor de spațiu fantastic pentru a-ți stoca hainele, pantofii și alte articole esențiale. Patul propriu-zis va ocupa mai puțin spațiu decât un cadru de pat separat cu saltea de aceeași dimensiune. Acest lucru se datorează faptului că patul se află deasupra bazei, spre deosebire de interiorul unui cadru, acești câțiva centimetri pot face o mare diferență într-o cameră mai mică.

 

Beneficiile unui divan pat

 

  1. Loc de depozitare. Paturile divan pot fi proiectate pentru a include sertare pentru depozitare ca parte a bazei. În orice casă, găsirea de modalități de creștere a spațiului de stocare este o bună oportunitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care locuiesc în dormitoare mai mici din apartamente mai mici.

 

Cu câteva sertare care se ascund bine pe ambele părți ale patului divan, poți maximiza spațiul de stocare al dormitorului fără a cheltui în plus pentru soluții alternative. De ce să nu folosești sertarele pentru a-ți păstra seturile de așternuturi de rezervă bine ascunse, sau pentru a păstra câteva piese de îmbrăcăminte de sezon. Spațiul suplimentar de depozitare ajută la menținerea dormitorului ordonat și ferit de aglomerație, iar un dormitor ordonat oferă o atmosferă liniștitoare, care tevva ajuta să te relaxezi și să adormi mai ușor.

  1. Personalizarea. Un alt beneficiu al paturilor divane este potențialul lor de a fi super personalizabile, permițând să proiectezi un pat care se integrează perfect în spațiul de care dispui. Țesătura de divan pat este complet personalizabilă, având posibilitatea de a folosi orice tapițerie îți convine pentru bază. 

Spătarele oferă, de asemenea, multă flexibilitate în design. Pentru un aspect minimalist, alege o tăblie standard. Pentru o alegere mai îndrăzneață, încearcă în schimb o tăblie cu nasturi. La fel ca țesătura de bază, și tăblia patului divan poate fi acoperită cu o tapițerie care se potrivește stilului tău de amenajarea dormitorului. Acest grad de personalizare face ca paturile divan să fie o alegere excelentă pentru aceia care doresc să redecoreze și doresc un pat nou care să completeze camera.

 

  1. Flexibilitatea. Fiind perfecte pentru dormitoare, pentru dormitoarele de oaspeți, hoteluri sau pensiuni, paturile cu divan oferă o mare flexibilitate în a fi folosite. Poți cumpăra un pat divan într-o gamă largă de dimensiuni, pornind de la o lățime de 90 cm single, 120 cm dublu mic, 140 dublu, 150 cm king și 180 cm super-king. Deci, indiferent de dimensiunea de care ai nevoie, poți fi sigur că vei găsi un divan pat care să se potrivească. Paturile divane pot fi cumpărate și două, urmând ca bazele lor să fie ulterior alăturate și fixate între ele, ceea ce oferă o soluție ideală pentru schimbarea aranjamentului în dormitor, împreună cu o grămadă de alte beneficii. Paturile divan alăturate și unite sunt paturi king-size sau super-king-size, care pot fi ușor separate pentru a forma două paturi.
  2. Economie de spațiu. Paturile divane oferă avantaje mari pentru cei care au nevoie să economisească spațiu. Ramele standard ale paturilor sunt deseori concepute pentru a fi puțin mai mari decât salteaua. Cu toate acestea, paturile divan sunt concepute pentru a se potrivi perfect saltelei, salteaua așezându-se ferm deasupra bazei, mai degrabă decât în interiorul cadrului patului. Drept urmare, acest lucru te va scuti de utilizarea spațiului inutil, ceea ce este ideal într-o cameră mai mică. Dacă cumperi salteaua și patul divan separat, asigură-te că măsori cu atenție dimensiunile saltelei și că se potrivește cu baza.

 

  1. Role mobile și picioare de platformă. O altă caracteristică strălucitoare și personalizabilă a divanelor pat este capacitatea lor de a-și schimba picioarele. Ai opțiunea de a face upgrade de la picioarele standard și de a alege ceva mai practic, cum ar fi roțile mobile sau picioare platformă.

Divanele pat dotate cu roți sunt utile dacă dorești să poți mișca ușor patul. Nu numai că este o soluție excelentă pentru a deplasa patul pentru a face loc oaspeților, dar se face mai bine și mai ușor curățenie în întreaga cameră. Păstrarea dormitorului fără pată este deosebit de importantă pentru hoteluri și pensiuni. Alternativ, poți opta pentru picioare platformă pe divan pat. Picioarele platformă ridică frumos patul de pe podea, adăugând mai multă înălțime și o senzație mai luxoasă dormitorului. De asemenea, oferă spațiu de depozitare suplimentar sub pat pentru cei care au nevoie de el.

 

  1. Ușor de asamblat. Pentru aceia care nu au chef de un pic de bricolaj, iar construirea unui pat de la zero este ultimul dintre lucruri pe care l-ai face, un divan pat ar putea fi foarte ușor de asamblat fiind livrat în părți, cu asamblare minimă. Aceasta este cea din urmă caracteristică de pe lista de beneficii pentru un divan pat. Divanele pat sunt, de asemenea, în general mai ușoare și mai ușor de transportat decât paturile cu cadru, ceea ce ajută la accelerarea procesului de asamblare.

Adauga un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte sa fie publicate.