Opțiuni de Plată în Rate
Card de Credit (0 dobanda)
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank Cards
     🏪 10 rate magazin
🛒 10 rate online
Banca Transilvania
Banca Transilvania Cards
     🏪 10 rate magazin
🛒 10 rate online
Garanti Bank
Garanti Bank Cards
     🏪 6 rate magazin
 🛒 10 rate online
Alpha Bank
Alpha Bank Cards
     🏪 10 rate magazin
🛒 10 rate online
First Bank
First Bank Cards
 🛒 10 rate online

Ce AVANTAJE ai dacă achiziționezi în rate fără dobândă?

  • ai acces instant la mobilă, chiar dacă nu ai toți banii;
  • poți să achiziționezi o mobilă mai valoroasă și plătești o rată lunară mică;
  • îți programezi cheltuielile mult mai ușor pe întregul an;
  • nu trebuie să te împrumuți la rude și prieteni pentru a "strânge" toți banii pentru mobilă, acum ai soluția elegantă de a plăti în rate.

Detalii card credit/debit

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu se percep comisioane! Acestea sunt plătite de către ACAJU!


Card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star Bt)

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 10 RATE fără dobândă! Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

  • Rate fără dobândă cu perioadă de grație de până la 56 de zile;
  • Comision zero la toate cumpărăturile fără dobândă și plăți sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă: 0800 80 2273 (CARD), *8028 apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă, 0264.594.337 apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.

Card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) oferă flexibilitate și libertate în achizițiile tale. Nu este nevoie să aplici sau să programezi în avans plățile în rate.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.


Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de platit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

Card de credit emis de First Bank

- Dacă ești posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afiliate serviciului „Eu Platesc”.
  • Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt: Visa Franklin, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold.
  • Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să: Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”, introduci datele cardului, specifici numărul de rate dorit.

Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare casolicitată.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către comenzi@acaju.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

ITI PLAC NOUTATILE?

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER! Vei fi intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in amenajari interioare, ultimele noutati si cele mai bune oferte. Te dezabonezi printr-un singur click.

Prin inscriere confirmi ca esti de acord cu Termenii si Conditii si Politica de Confidentialitate