Modalitati de Plata

Card de Credit
(0 dobanda)

 

magazin

online

Raiffeisen Bank

10 rate

10 rate

Banca Transilvania

10 rate

10 rate


Garanti Bank

10 rate

10 rate

Alpha Bank

10 rate

10 rate

First Bank

10 rate

10 rate

Ce AVANTAJE ai dacă achiziționezi în rate fără dobândă?

• ai acces instant la mobilă, chiar dacă nu ai toți banii;
• poți să achiziționezi o mobilă mai valoroasa și plătești o rată lunară mică;
• îți programezi cheltuielile mult mai ușor pe întregul an;
• nu trebuie să te împrumuți la rude și prieteni pentru a "strânge" toți banii pentru mobilă, acum ai soluția elegantă de a plăti în rate.

Detalii card credit/debit

• Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizată a procesatorului de plăți.

• Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

• "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

• După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu se percep comisioane! Acestea sunt plătite de către ACAJU!


Card de credit emis de Banca Transilvania
(Programul Star BT)


Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 10 RATE fără dobândă!
Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

• Rate fără dobândă cu perioadă de grație de până la 56 de zile;

• Comision zero la toate cumpărăturile fără dobândă și plăți sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT).
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Card de credit emis de First Bank

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”.

Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt: Visa Franklin, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold.

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa: Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar” Introduci datele cardului Specifici numarul de rate dorit.

Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către comenzi@acaju.ro Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul Acaju pentru a fi la curent cu ofertele promoționale, recenziile clienților noștri și idei de amenajări de la experții în mobilier.