Sari la continut
Sfaturi pentru amplasarea televizorului în camera de zi - ACAJU

Fără nici o îndoială, canapeaua este cea mai populară piesă de mobilier a casei, datorând această importanță televizorului în fața căruia este așezată mai totdeauna. Dar unde este așezat televizorul? Cum s-a înțeles deja în fața canapelei, dar deasupra unei comode TV.

 

Aici este vorba de o alianță indestructibilă, care ne place sau nu, există în fața noastră și chiar dacă o vedem zilnic nu facem nimic s-o desființăm. Pentru că este perfectă.

 

Sfaturi pentru amplasarea televizorului în living

Pe peretele din fața canapelei este comoda TV pe care se află televizorul. Comoda TV soluția perfectă pentru că de obicei are înălțimea și dimensiunile potrivite pentru amplasarea televizorului.

  • Locul ideal de amplasare al unui televizor este la nivelul ochilor (atunci când ești așezat)
  • Lumina nu trebuie să bată direct peste ecranul televizorului.
  • În general televizorul ar trebui să fie la o distanță de minim 3 m față de canapea.
  • Televizorul trebuie așezat într-o locație de unde este ușor de privit și într-o zonă necirculată.

Comoda TV este piesa de mobilier în jurul căreia se învârte toată viața cultural artistică și de divertisment a familiei.

  • Ea nu susține doar televizorul, pentru meciuri și filme, ea este suport și pentru recorderul - player familiei, pentru sistemul audio, dar în același timp pentru colecțiile de viniluri, casete și diverse discuri.
  • De asemenea, comoda TV te ajută să ascunzi cablurile care intră în televizor și păstrează spațiul de lângă televizor ordonat. Ea este comoda "media" și asta pentru că ne va fi foarte "comod" să le avem pe toate la un loc pentru a le folosi.

 

Comoda TV - accesoriul util pentru televizorul tău

Comoda TV, indiferent de stilul in care este aranjat living-ul tau este un accesoriu util pentru televizorul și gadget-urile tale și totodată de efect, pe care îl poți înfrumuseța și cu alte obiecte de decor care să completeze ambianța camerei. Acestea vor avea și rolul de a estompa aspectul prea tehnic al colțului în care este așezat televizorul

Comodele TV sunt printre piesele de mobilier care au pus la treabă imaginație designerilor de mult timp, peste 60 de ani, și în mod continuu. De la bătrâna comodă TV cu vitrină și sertare la actualele cu uși, sertare și/ sau spații deschise, dimensiunile au variat tot timpul și asta în funcție de mărimea televizorului. Chiar dacă acesta stă pe comodă sau este fixat în perete deasupra ei, vor umple împreună acel spațiu ca un tot.

  • Comoda CLIFF este o comodă modernă, în două variante de culoare, având un sistem dublu de polițe iluminate cu sistem LED, cu multiple spații de depozitare, atât spații la vedere cât și spații ascunse în spatele unor uși sau în sertare.

Comoda are dimensiuni generoase, 150 x 112 x 41 cm, potrivindu-se foarte bine unui televizor cu diagonala de până în 120 cm și cu o canapea cu șezutul ceva mai înalt.

  • Comoda TV Fever este perfectă pentru un interior cu design modern, având un sertar spațios, de 100 cm lățime și două rafturi pentru electronice. Variantele acestei comode TV nu sunt numai de culoare, sunt și de a acoperi cu front de sticlă sau nu aceste rafturi. Designul interesant al colecției este datorat fronturilor cu caneluri orizontale. Mânerele negre și moderne, oferă un caracter unic și facilitează accesul la conținutul dulapurilor.
  •  deschise cât și închise cu uși.
  • Comoda Alevil cu sertarul său încăpător și raftul deschis pentru electronice se potrivește unei locuințe mobilate în stil clasic. Raftul conține în partea din spate, spațiu pentru circularea aerului în jurul electronicelor și pentru mascarea cablurilor inestetice.

 

Acestea sunt câteva dintre cele peste 64 de idei practice și cu un design special pe care acaju.ro vi le oferă pentru a vă satisface gustul și confortul amenajării camerei de zi.

Adauga un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte sa fie publicate.

MAGAZINELE ACAJU

Poti vedea mobila in magazinele Acaju pentru idei pe stilul tau de viata. Vezi detalii.

MODALITATI DE PLATA

Poti plati cu cardul (debit, credit sau cumparaturi), in rate, ramburs la livrare, sau prin OP. Vezi detalii

GARANTIE SI SERVICE

Vezi perioada de garantie valabila pentru fiecare produs. Vezi detalii.

LIVRARE SI MONTAJ

Poti beneficia de o echipa profesionista care va livra si monta mobilierul. Vezi mai mult.

Telefon: 0311 300 290
Ai intrebari? Ne poti contacta si pe WhatsApp
Expediere in 24h la articolele in stoc
Plata Ramburs, Card pe Site sau Mobile Banking
Deschidere Colet 24H
Retur Gratuit Timp de 14 Zile
Restituirea Banilor a Doua Zi
Livram Acasa Catalog De Mostre Pentru Tapiterie Premium
Pana la 10 rate fara dobanda