Servicii pentru Clienti

Comanzi fara Avans. Fara complicatii.
Avem incredere in tine asa cum si tu ai incredere in noi. De aceea dorim sa facem ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine. Alegi, comanzi fara avans si noi iti livram fara probleme.

 Primesti Oriunde in Romania.   
Asiguram livrare in orice localitate de pe teritoriul Romaniei, pana in fata cladirii in care locuiesti, indiferent de numarul de produse comandate, de greutatea si marimea lor. 

Platesti Ramburs la Livrare. Cu card online, prin banca sau in rate fara dobanda.
Alege varianta cea mai simpla pentru tine. Noi iti punem la dispozitie toate optiunile posibile.

Pastrezi sau Returnezi Gratuit in 30 de Zile.
Iti oferim Retur Gratuit in 30 de Zile de la receptia produsului fiindca avem certitudinea ca avem produsele cele mai bune si informatiile corecte si in mod normal nu ii vei face retur.
Daca insa dintr-un anumit motiv doresti sa ii faci retur si sa il schimbi cu altceva, atunci returul va fi suportat de catre noi.

Opinia Ta Conteaza. Opinie De-ai Exprimat Primesti un Cadou Garantat!
Ne dorim si te incurajam sa iti exprimi punctul tau de vedere despre ce facem noi, cu bune si mai putin bune. Daca achizitionezi de la noi, pastrezi produsul si iti spui punctul tau de vedere intr-un video cu telefonul, iti vom oferi un cadou surpriza! :)


Pentru alte detalii, citeste si Termeni si conditii.

Newsletter-ul Acaju

Abonează-te la Newsletter-ul Acaju si vei primi pe email oferte promoționale, produse noi, idei de amenajare și soluții practice. Fii la curent cu sfaturile experților în mobilier.