INFORMATII UTILE

ACAJU este un brand romanesc ce activeaza in domeniul importului, distributiei si vanzarilor online si in retail a mobilierului si covoarelor.

VIZIUNEA ACAJU 2022 - 2032
ACAJU este cel mai recomandat brand romanesc de retail de catre clientii sai interni si externi.

MISIUNEA ACAJU – care e filosofia noastra de a ajunge unde vrem
Romanii isi doresc sa fie fericiti acasa iar noi ne aducem zilnic contributia propunand solutii inspirationale pentru casa si gradina ce cresc calitatea vietii pentru clienti si echipa noastra.

PROMISIUNEA DE BRAND – de ce sa ne aleaga clientii
Suntem inspirati de stilul tau de viata si iti anticipam astfel dorintele, propunandu-ti solutii care dau trendul in amenajari interioare, potrivite cu personalitatea ta dar si prietenoase cu bugetul tau.

VALORI ACAJU
1. Pretuim oamenii - suntem oameni de valoare care valoram oamenii cu care interactionam, atat din companie cat si din afara ei.
2. Depasim asteptarile - dupa ce indeplinim asteptarile clientului, mai facem inca un pas, pasul magic.Depasirea asteptarilor este cea mai buna garantie ca ne vom pastra clientii.
3. Echipa de oameni potriviti pe locurile potrivite face diferenta - o echipa eficienta este formata din oamenii potriviti la locurile potrivite.Oamenii potriviti sunt profesionisti care respecta valorile companiei.
4. Deschis si Sincer - scoatem la lumina greselile, dar nu cu scopul de a pedepsi, ci pentru a gasi solutii de imbunatatire a activitatii si a nu repeta greselile ce ne afecteaza ca oameni, echipa, clienti, parteneri sau societate. Toleram greselile facute in incercarea de a face lucrurile, dar nu toleram niciodata incalcarea filosofiei noastre.
5. Meritocratia e in ADN-ul nostru - atentia pe care o primeste fiecare, beneficiile, salarizarea si promovarile se fac doar pe merit, pe baza expertizei demonstrate, a rezultatelor si a atitudinii aliniate la valorile ACAJU.