Cum asortăm mobila de living neagră - ACAJU

Culorile, așa cum le percepem noi, nu sunt nimic altceva decât proprietatea obiectelor din jurul nostru de a reflecta undele electromagnetice ale luminii într-o anumită proporție. Albul este rezultatul reflecției totale în timp ce negrul este rezultatul absorbției totale a luminii. Fizicienii spun că negrul de fapt nu este o culoare, ci este un fenomen de lipsă a luminii.

Mobila de culoarea neagră a fost mereu un subiect controversat, fiind considerat de unii ca o maximă eleganță, în timp ce alții considerau că dă spațiului un caracter tern, întunecat, făcând ca totul să pară mic și trist. În anul 2018 camerele all black vor fi foarte în trend. Zugrăveala în nuanțe de negru, mai ales Black Flame, împreună cu mobilierul și alte obiecte de decor vor pune în evidență spațiul și vor da un aer sofisticat.

La ușurința cu care se obțin numeroase soluții cromatice astăzi, de la zugrăveala pereților, într-o paletă largă de culori, la folosirea inteligentă a culorilor pentru celelalte accesorii, cu elemente contrastante, frumusețea mobilei negre cu siguranță va fi ușor de pus în valoare. Nuanțele de negru creează un ambient super elegant, adaugă puțină dramă, crează profunzime, iar rezultatul va fi unul excentric.

Fără nici o teamă mobila neagră poate transforma orice interior într-unul elegant. Foarte potrivită pentru living, mobila neagră, fie o canapea, o bibliotecă sau un alt element de mobilier, va conferi un nivel de eleganță aparte.

 • Amenajează-ți livingul în stil italian cu mobilă neagră
 • O canapea de culoare neagră, un dulap și o măsuță de cafea în aceeași nuanță de negru, pot da unei încăperi un aspect mai confortabil și ideea de spațiu mai mare. Culoarea pereților ar trebui să fie în nuanțe de gri, cu un perete și tavanul într-o nuanță de gri mai deschis. Ca accesorii s-ar potrivi un covor shaggy alb și niște draperii în nuanțe de gri intens, lila sau maro închis, care vor întregi aspectul stilat și inteligent al camerei.

 • Amenajează-ți livingul în stil modern cu mobilă neagră lucioasă
 • Pentru un living în stil modern, o idee bună ar fi mobila neagră lucioasă, pusă în evidență de pereți zugrăviți în culori neutre, în diverse nuanțe de gri. Aspectul general al camerei va fi elegant și spațios. Tavanul și pardoseala ar trebui să fie în culori mai deschise decât pereții, accesoriilor rămânându-le suficiente alte nuanțe de gri.

   

 • Creează în living o combinație ideală de bej deschis și tonuri de maro atunci când alegi mobila neagră
 • Bejul deschis și maroul sunt alte culori care se combină foarte bine pentru a pune în evidență mobila neagră, mai ales dacă este mată. Se pot adăuga accente și tonuri maro în diferite locuri, pe pereți, covor sau draperii, pentru a obține o cameră sofisticată. Placajul în nuanțe de maro bej pe unul din pereți sau un tablou de dimensiuni mari, predominant sepia, pe o zugrăveală gri deschis, vor fi de mare efect.

 • Încearcă combinația de mobilier negru într-un decor gri deschis
 • O mobilă joasă, neagră, cu spațiile de depozitare și dulapuri pe perete închise, cu canapele și fotolii cu piele sau textil negru vor da o notă de spațiu deschis, dacă toate celelalte accesorii vor avea nuanțe mai deschise de gri. Peretele de bază poate fi acoperit cu un placaj de piatră în tonuri medii spre tare de gri la fel cu covorul. Pardoseala de un gri mai deschis, va contrasta cu restul pereților și tavanului de o nuanță și mai deschisă.

 • Adu o pată de culoare într-un living zugrăvit și mobilat cu negru
 • Când unii din pereți și mobila sunt de culoare neagră, ar trebui să existe niște pete de culoare pentru balansarea designului. Nuanțele de maro, lila sau roșu se amestecă foarte frumos și se vor potrivi fără nici un cusur cu restul camerei. Ar putea fi vorba de perne decorative, draperii, covor, tablouri.

   

 • Creează un living negru impunător printr-un amestec perfect de negru și auriu
 • Pereții negri și mobila neagră vin într-un contrast elegant cu tavanul și pardoseala în nuanțe gri neutru, mai deschise, dar folosirea auriului ar lumina și mai mult ambientul. De eleganța interiorului sunt responsabile amestecul de elemente aurii și negre, de exemplu: o lampă și un fotoliu auriu lângă canapeaua și masa neagră, un covor galben. Eleganța combinației negru-auriu va fi subliniată șii de auriul din ramele tablourilor, al lămpilor și a unor obiecte de decor.

  Un efect asemănător poate fi obținut și prin înlocuirea auriului cu argintiu.

 • Creează o armonie între alb și negru pentru a obține un living negru total fascinant
 • Combinațiile alb și negru vor rămâne în topuri și anul acesta, fiind o alegere îndrăzneață, potrivită pentru cei care preferă contrastele puternice. O armonie perfectă poate exista între pereții și tavanul alb, podeaua, măsuța de cafea, canapeaua cu perne și biblioteca de culoare neagră. Întreg tabloul poate fi completat de un minunat candelabru din sticlă alba transparentă.

  Mobila este punctul de pornire al planului de amenajare când decorați livingul cu mobilă neagră.

  Întotdeauna gândiți-vă la mobilă ca fiind punctul de plecare de la care veți alege restul culorilor, pentru pereți, pardoseală și a materialelor textile. Acestea din urma ar trebui alese în culori îndrăznețe pentru a sublinia și mai mult frumusețea culorii negre a mobilei.

  Funcție de spațiul existent și de lumina din living, cu imaginație veți alege mobila care vă place și vă face trebuință pentru a amenaja un living confortabil cu mobilă neagră.

  O variantă foarte bună și convenabilă poate fi colecția Blade 4.

   

 • Mobila living BLADE 4 Black&Sahara, MDF negru lucios, 280x195x43 cm
 • Livingul Blade 4 este de o frumusețe care cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Designul modern, arhitectura corpurilor atent balansată, fronturile din MDF realizate tridimensional cu o tehnologie inovativă care face ca lumina să "se joace" pe suprafața fronturilor precum și sistemul de iluminare ce adaugă un plus de șarm corpurilor superioare, suspendate.

  Sistemul de iluminare cu LED este prevăzut în versiunea standard a mobilierului de living, punându-l mult mai bine în valoare. Iluminarea cu LED face casă bună cu suprafețele cu design tridimensional și astfel s-a luat decizia ca fronturile să fie din MDF 3D, o suprafață elegantă dar rezistentă la agresiuni fizice.

  Blade 4 are spații de depozitare atât pentru decorațiuni, cât și pentru sistemele audio video, fiind prevăzut cu spații de depozitare închise specifice și pentru obiectele pe care nu vrei să le ții la vedere.

  Comoda TV este spațioasă, prevăzută cu două spații pentru depozitare și spații deschise pentru electronicele AUDIO-TV.

 • Comoda SB Blade 4
 • Colecția Blade 4 are mobilier cu forme moderne și funcționale. Comoda conține fronturi lucioase, cu design deosebit, Sahara 3D. Are șase spații de depozitare închisă, dimensiunile generale fiind de 150x86x41 cm. Mobilierul este realizat din materiale de calitate superioară. Cele două rânduri de uși sunt evidențiate printr-un sistem de iluminare cu LED.

 • Masuța Blade 4, 105x65x46cm
 • Măsuța cu un design modern și funcțional, conține un sertar cu fronturi lucioase, cu design deosebit, Sahara 3D. Mobilierul este realizat din materiale de calitate superioară.

  În funcție de spațiu și preferințe rămâne să alegeți canapelele sau canapeaua și fotoliile, care cu siguranță că vor fi tapisate negru, căci ăsta a fost modelul, fie că materialul va fi textil sau piele.