Sari la continut
Sfaturi și idei pentru amenajarea unui dormitor mic - ACAJU

Dormitorul este spațiul pentru odihnă și relaxare, pe care trebuie să ni-l amenajăm în așa fel încât să ne facă plăcere să-l folosim, în care să petrecem timp de plăcere, probând diverse haine în fața oglinzii sau citind o carte, înainte de culcare.

În apartamentele din blocuri, mai ales în cele construite înainte de 1989, dormitoarele sunt destul de mici, în ele putând încape doar un pat dublu, un dulap și o comodă.

Din fericire, există câteva trucuri și idei, care pot fi puse în practică pentru a crea nu doar impresia de mai mult spațiu, ci și de o încăpere intimă.

Cum să dai impresia de un spațiu aerisit și mai intim în dormitor

 • Pernele și pledurile colorate dau viață oricărei camere și nici nu ocupă foarte mult spațiu.
 • Așternuturile în culori închise (ametist, mov) sau mai deschise (galben) foarte la modă și de efect, crează impresia de mai mult volum.
 • Spoturile încorporate în spatele patului creează o atmosferă intimă într-un dormitor mic.
 • Agață un tablou deasupra patului pentru a da viață încăperii.
 • Ferestrele mari vor mări și ele vizual camera și vor aduce mai multă lumină înăuntru.
 • Oglinzile contribuie la impresia de mai mult spațiu.
 • Folosește noptiere mici, pe care le poți combina cu oglinzi.
 • Culorile vii vor înveseli camera, ai grijă să alegi culori care se potrivesc unele cu altele.
 • Tapetul cu model, pe un perete, poate fi o altă modalitate de a da viață camerei.

Un design care a fost gândit în spiritul acestor trucuri și idei, este cel reprezentat de colecția DOME.

Colecția are paturi elegante, dulapuri încăpătoare, noptiere primitoare și comode generoase. Poți combina piesele de mobilier cum vrei tu, în funcție de buget, dorințe și dimensiunile camerei tale, iar în plus vei găsi la dispoziție și seturi complete la un preț avantajos.

 • Dulapurile pentru haine, cu uși glisante, din gama DOME, îți pun la dispoziție modele cu lungimi de 150 cm, 200 cm, 240 cm, pentru a se potrivi cu spațiul avut, 215 cm înălțime, 60 cm adâncime, și o diversitate de fronturi de uși cu oglindă sau fără oglindă, pentru ca să îți fie ușor să găsești ceva cu care să îți construiești ambientul de dormitor care te caracterizează.

 

Dulapul pentru haine, cu uși glisante, din gama Bahamas, este construit cu o carcasă din pal de culoarea nucului, fronturile sunt din pal, iar inserția de la mijloc este din MDF, cu model.

Variantă de culoare de nuc, plus mai există stejar sonoma și wenge.

 

Compartimentarea interioară a dulapurilor cu lungime de 150 cm și 200 cm, înseamnă două polițe, în partea superioară, precum și o parte de dulap, pe verticală, tot cu polițe, rezultând șase spații de depozitare haine împăturite, iar restul dulapului, pe verticală, este cu bară de haine.

 

La dulapul cu lungime de 240 cm, împărțirea interioară este similară. În partea superioară sunt două compartimente pentru depozitare. În aproape jumătate din dulap, există două rânduri de compartimente, a câte patru compartimente pe rând, cu cele superioare un total de zece compartimente de depozitare. Restul dulapului este cu bară de haine.

 

Foarte avantajoase pentru spațiile mici sunt ușile glisante ale dulapurilor. Deschiderea dulapului se face prin glisare stânga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silențios.

Ușile glisante au trei modele pentru cele acoperite cu oglinzi și un design fără oglinzi, alegerea depinzând de ce vă place sau de dimensiunea dulapului.

 

 • Paturile din colecția DOME, cu două noptiere și suport de saltea incluse, sunt realizate din pal cu ornamente din mdf, finisajul este de culoare stejar sonoma cu ornamente albe sau cappuccino, și culoare wenge cu ornamente sonoma. Are incluse noptierele, acestea fiind încadrate în tăblia patului, conferind un aspect modern întregului ansamblu.

Patul este complet, având inclus în preț și suportul de saltea. Patul necesită o saltea de dimensiunile de 160 x 200 cm, ce nu este inclusă.

 • Comoda DY, din gama DOME, este o comodă elegantă, realizată din pal și cu elemente de design din mdf, foarte practică, potrivită și realizându-și utilitatea în dormitor.

Este prevăzută cu un spațiu cu ușă și rafturi interioare, și un al doilea spațiu cu trei sertare și un spațiu neacoperit, liber.

Dimensiunile comodei sunt 105 x 85 x 42 cm.

 • Comoda DX, este și ea realizată din pal și cu elemente de design din mdf. Comoda este prevăzută cu doua spații cu uși și rafturi interioare, și un spațiu cu trei sertare dar și un spațiu deschis, neacoperit.  Dimensiunile comodei sunt 130 x 102 x 42 cm. Comodele din gama Bahamas reprezintă acele comode practice și spațioase, pe care oricine și le dorește în propria locuință. Există în aceleași combinații de culori cu dulapurile și paturile, creându-se cu mare ușurință un set asortat pentru un interior relaxant.

 

Mobilierul din colecțiaDOME se livrează nemontat, în colete, ambalate cu grijă și necesită montaj. Se montează ușor, pe baza schiței de montaj din colet.

 

Colecția de mobilă pentru dormitor Bahamas, este o colecție cu mare priză la public, în care găsești tot ceea ce îți trebuie, pentru amenajarea unui dormitor relaxant și odihnitor.

Adauga un comentariu

Toate comentariile sunt verificate inainte sa fie publicate.

MAGAZINELE ACAJU

Poti vedea mobila in magazinele Acaju pentru idei pe stilul tau de viata. Vezi detalii.

MODALITATI DE PLATA

Poti plati cu cardul (debit, credit sau cumparaturi), in rate, ramburs la livrare, sau prin OP. Vezi detalii

GARANTIE SI SERVICE

Vezi perioada de garantie valabila pentru fiecare produs. Vezi detalii.

LIVRARE SI MONTAJ

Poti beneficia de o echipa profesionista care va livra si monta mobilierul. Vezi mai mult.

Telefon: 0311 300 290
Ai intrebari? Ne poti contacta si pe WhatsApp
Expediere in 24h la articolele in stoc
Plata Ramburs, Card pe Site sau Mobile Banking
Deschidere Colet 24H
Retur Gratuit Timp de 14 Zile
Restituirea Banilor a Doua Zi
Livram Acasa Catalog De Mostre Pentru Tapiterie Premium
Pana la 10 rate fara dobanda