Traieste bucuria de a alege - ACAJU

Viziunea Acaju este despre a fi o sursa puternica de crestere a calitatii vietii pentru echipa, clienti, parteneri si societate.
Dincolo de orice, fiecare dintre noi este interesat de a avea o calitate a vietii in crestere, indiferent cum intelegem asta.

Primul lucru la care ne gandim pentru a creste calitatea vietii clientilor nostri este de a le pune la dispozitie solutii de mobilare si crestere a confortului pentru casele lor.
Cautam sa realizam asta prin noi categorii de produse si prin imbogatirea categoriilor cu produse care satisfac cele mai diverse nevoi.
Suntem magazinul online din Romania care ofera probabil cele mai multe variante de modele de canapele, coltare si fotolii si alte tipuri de mobilier, in cele mai multe variante de materiale de acoperire si culori.
Avem in oferta noastra mai mult de 1000 de modele de canapele, coltare si fotolii, intr-o diversitate foarte mare de materiale si culori, astfel ca e aproape imposibil sa nu gasesti ceva care sa se potriveasca cu interiorul casei tale.
In plus, modul in care poti achizitiona aceste produse te scuteste de orice grija ca ai putea gresi in alegerile pe care le faci:

  • nu platesti nimic in avans;
  • poti returna produsul in 30 de zile de cand l-ai primit;
  • returul e gratuit.

Asa-i ca e inviorator ce tocmai ai citit? :)